Moderátoři: Jaromir, smith, ikanek

Profilový obrázek
neominius

Uživatel

Zaregistrován:
21. 11. 2012

#41 4. 3. 2017, 08:44
Vzhledem k tomu, že pan Burda poslal Infofile dopis vypracovaný právníkem o zákazu zveřejňování jakýkoliv materiálů z jejich aukcí pod statisícovými sankcemi, tak tím de facto požádal i o naprostou ignoraci svých aukcí. Může se stát, že se po několika letech objeví kauzy typu Karásek či Pittermann, ale toto bude problém konkrétních osob. Určité indicie již mám, vzhledem k novým rychlokvašeným znalcům.

Mohl by jste prosím jmenovat? Pokud máte určité indicie, tak určitě víte o nějakém znalci jmenovitě. Tato informace je hlavně pro méně zkušené sběratele, aby si dali pozor u koho si nechat známky atestovat.

Profilový obrázek
Jaromir

Moderátor

Zaregistrován:
10. 2. 2006

#42 4. 3. 2017, 11:14

Doporučuji Vám přečíst si tento článek: http://www.infofila.cz/padelatelska-afera-u-soudu-r-2-c-5709
Z tohoto článku jistě pochopíte, jak nebezpečné je kohokoliv jmenovat, i když máte v rukou důkazy a tyto důkazy soud odmítne.

Profilový obrázek
vinn

Uživatel

Zaregistrován:
25. 12. 2013

#43 4. 3. 2017, 16:10

Zdenda-3-3-3-3-3-3 napsal/a:

A taktez diskuze o nich nikdo proste nemuze cenzurovat, je to kazdeho odpovednost co na internetu pise a jedine co musi udelat provozovatel fora je na vyzvu policie dodat logy pokud nejake ma, proste spolupracovat s policii.

Co se tyka zverejnovani copyrightovanych fotografii - forum by dejme tomu melo v ramci DMCA vyzvy mazat copyrightovany material, ale to je tak vsechno.

naprosty souhlas

moje stránky k tématice Hradčan:

http://www.hradcany-stamps.com/

Profilový obrázek
neominius

Uživatel

Zaregistrován:
21. 11. 2012

#44 4. 3. 2017, 18:13

Tak o téhle kauze si myslím, že většina sběratelů ví. A chválabohu za autory, že se nebojí takovou důležitou věc rozvířit až třebas k soudu. Mne spíš zajímají, podle Vás, noví rychlokvašení znalci, na ty asi bude potřeba si dát pozor.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.