ja by som sa chcel prave orientovat na tie, ktore su uz jednoznacne priradene ku Kremnici /ak sa to da o tych znamych s urcitostou povedat/. Pohla samozrejme prestudujem tiez ked ku mne dorazi. beriem to ako taku oddychovku pre mna a "zabavku po veceroch", ked nebudem mat nic ine na praci

Ak to platí Dula, tak ja ju beriem. Mail fidzi_@.post.sk (ano, je to s podciarovnikom).Dakujem.
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Jeden známy sa trochu hrá na nete, je to informatik a nie numizmatik, má tam aj zopár chybičiek, hovorili sme spolu o tom. Zaujímajú ho kremnické dukáty a povedal mi že môžem verejnosti jeho stránku predostrieť, uvíta akékoľvek dotazy. Samozrejme ešte len s tým začína, ale zle to nevyzerá, čo myslíte?😉

ak mate este stale chut sa tomu venovat ozvyte sa mi cez moju stranu mint.corycats.sk - napiste mi
Rad sa s vami podelim o skusenosti.

Dobrý den,
i když tento můj dotaz přímo nezapadá do tohoto tématu, chci poprosit touto cestou především slovenské kolegy o informace, týkající se slovenského numismatika Jána Žiláka, který přispívá i do odborných periodik.
Známý je například jeho článek, zabývající se činností kremnické mincovny v posledním desetiletí 18. století.
Za informace a případný kontakt, předem děkuji.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.