Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Ještě se nenašlo české pivo, po kterém by mě po ránu bolela hlava. Zato pěknou sjačku po ránu už jsem nejednou po českém pivu zažil. 😋
V nedávné době mě velice příjemně překvapilo pivo Pardál z produkce Budějovického Budvaru. Byť má naprosto příšernou reklamu, která mě dlouho odrazovala od ochutnání, tak musím říct, že chuťově se opravdu tohle pivo povedlo. Kdo ještě neochutnal, doporučuji...

V Děčíně se letos začalo po 19 letech opět vařit pivo ve zrekonstrovaném pivovaru (v nákupní centrum, no co už..) - a tak, jak dle pamětníků byl Kapitán výborné laxativum, tak nyní jej mohu vřele doporučit!
Ale jinak - z českých piv jsem si velmi pochutnal na Černé Hoře.

Ještě jsem to překontroloval a bohužel hlásím renonc...
Oba výše uvedené typy portského , byť jsou skutečně po mnohaletém zrání v dubových sudech, by měly být po stočení do láhví poměrně rychle vypity (nejlépe do jednoho roku od nalahvování). Takže nemá význam je dlouhodobě skladovat a očekávat navyšování ceny.
Doporučuji popíjet s dobrým doutníkem ke zlepšení nálady např. po mizerných výkonech našich fotbalových týmů. Například dnes večer bych klidně jednu lahvičku navrhoval otevřít...😎 😉

Zdravím,kdyby měl někdo zájem,tak to portské prodám. Ceny na netu-60-tileté 6250kč,40-tileté 3500kč. Nejraději jako celek tj 2x 60ti a 2x40ti. Komplet 9000kč. Možno i jednotlivě. Myslím,že jich mám více, doma mám tyto čtyři kousky,až pojedu do Prahy,tak na to mrknu. Jestli bude zájem. Díky.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.