Moderátoři: Archypov, facctory, smith

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#21 29. 6. 2012, 18:03
ukaž nie čo aj ty . ..ked sú táke bežné a môžeš aj stiahnuť z internetu......ked sú prerazby a kazové razby také bežne, tak pôvodná razba je superbežná....zberatelsvo je o poznani,komletizovani a hladani kuriozit s najmenšim počtom

no ty si teda pripad, pardon kuriozita 😁 😃 😆

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Profilový obrázek
romancoins

Uživatel

Zaregistrován:
25. 6. 2012

#22 29. 6. 2012, 18:07
Veľmi nerozumiem tvojmu útočnému tónu, my sme spolu husy pásli? Máš 7 príspevkov, čiže si tu nový, ale takto to tu kamaráde veľmi nechodí. Ja vlastním cca 30 mincí, pretože nie som zberateľ, ale prešli mi rukami dobré stovky stredovekých mincí, možno oveľa viac. Ja nemusím hľadať kazové razby na internete, nájdem si čas a popozerám fotografie nálezov čo mám v kompe (a že mi ich naozaj neprešlo málo rukami). V nálezoch sa kazové a prerážané mince ukazujú, samozrejme som to možno trošičku prehnal a môj príspevok vyznel tak, že som hovoril o veľkom počte kazových mincí, ak som tak bol pochopený, tak sa ospravedlňujem. Pozriem fotky kazov a ešte dnes ich tu zverejním. Pozor, je rozdiel keď mince zbieraš ako zberateľ a máš v rukách nálezy - skladba zbierky a nálezového celku sa diametrálne líši...

zaujímavý kúsok...parada ...je to zretelne vydieť

Nik ta nenapadal, ale ak ma mať toto forum odbornú úroveň,a nie čo sa človek aj chce dozvedieť , tak také to tvrdenia treba niečim aj podložiť...tak preto som aj ta vyzval a ukáž.....

či som novy ,alebo nie to tu nerieš.... ide o odbornosť a dúfam že nie som na pokeci...

mince zbieram študujem vystavujem posudky a prešiel mi cez ruky nejeden depot od hrivien,keltiky antiky až po stredovek a zopar kg som ich aj za tu dobu predal...rad sa podelím o poznanie a dúfam že aj ja sa tu niečomu priučim.....

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#23 29. 6. 2012, 18:19

napsal/a:
mince zbieram študujem vystavujem posudky a prešiel mi cez ruky nejeden depot od hrivien,keltiky antiky až po stredovek a zopar kg som ich aj za tu dobu predal...rad sa podelím o poznanie a dúfam že aj ja sa tu niečomu priučim.....

Odporúčam v prvom rade trochu sledovať diskusiu a nie hned na úvod začínať atakom, to potom " nem dopadne dobre".😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#24 29. 6. 2012, 19:54

To romancoins:
Ponúkam zopár "kuriozít", tebe ako zberateľovi študujúcemu mince a vystavujúcemu posudky určite nemusím vysvetľovať kde máš hľadať prerazby na tých minciach, popr. iné zmetky...😉

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
Stredo

Uživatel

Zaregistrován:
17. 9. 2009

#25 29. 6. 2012, 20:14

Dakujem Archy nadherne mince na podobne zmetky mam slabost

vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.

Profilový obrázek
---

Uživatel

Zaregistrován:
24. 3. 2010

#26 29. 6. 2012, 20:20

Nedá sa táto téma nejak premenovať na "Chyborazby". 🙄

Profilový obrázek
romancoins

Uživatel

Zaregistrován:
25. 6. 2012

#27 30. 6. 2012, 07:43

to Archy: zaujímavé razby , dakujem za námahu a čas , ved o to mi išlo,aby som aj nie čo videl a porovnal.... a da sa to aj bez zbytočných riadkov, ešte raz dakujem a nič v zlom.

Profilový obrázek
romancoins

Uživatel

Zaregistrován:
25. 6. 2012

#28 30. 6. 2012, 07:52

sigur napsal/a:

Nedá sa táto téma nejak premenovať na "Chyborazby". 🙄

Ano bude to asi lepšie ,zmeniť na prerazby,chyborazby a kontramarky taká téma tu nieje,alebo som si nevšimol a môže to byť zaujímave.ako moderator to môžeš zmeniť.

Profilový obrázek
---

Uživatel

Zaregistrován:
24. 3. 2010

#29 30. 6. 2012, 09:58

Na každého panovníka tu máme samostatné vláno, kde sa v pohode môžu dávať chyborazby, nepodarky, flazá atď. A preto tu dávam LOCK.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.