Tak kdo si pojedete koupit "legionáře" pod stromeček ?!?
http://zpravodaj.nume.cz/zpravodaj/post/show/183
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

V mincích jsou také pěkné špeky, estimate 50000CHF!😲 😲
Dárek k vánocům to bude hezký, mít legionáře ve stavu +1, no neberte to!😉
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Když čtu podmínky prodeje, tak ještě k vyvolané ceně 17,5% a přes net další 2%! Celkem 19,5% poplatky, tak to je darda!🙄 To bude zase chudý Ježíšek u mě!😉

Mischel, bohužiaľ tieto poplatky sú vo Švajčiarsku štandart. Len obchodníci a dobrí klienti dostanú mierne lepšie podmienky. Ale tento trend už preniká aj do Čiech napr. Aurea Praha dražobná prirážka 17%. Pri cenách dražených položiek v desaťtisícoch EUR je to skutočne morda. A takých položiek je väčšina, pretože položky za pár drobných nechávajú pre iných. Ale na tomto princípe funguje celé švajčiarske bankovníctvo. Diskrétnosť za vysokú províziu. Len ma zaujíma čo budú robiť teraz, keď sa diskrétnosť stratila a práskajú zahraničným vládam ako šialení...🙂
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

http://aukro.cz/sto-korun-ceskoslovenskych-2-kusy-1945-serie-h-i2692878836.html
Je ta cena vysoká, nebo přiměřená? Těžko říct. Na jedné straně je Bajer už s cenami někde jinde a sehnat UNC je čím dál těžší... Na druhé by mohla být množstevní sleva :-)) a 6900 se mi zdá už dost. Jsem zvědav jestli se jedna z nich vrátí na trh, nebo to někdo koupil jako postupku.

podle me je cena spis vysoka ... skoro bych se priklanel k tomu, ze nekdo drazil tu postupku, protoze mi prijde, ze prodej po 1 kuse by snad ani nemohl vynest vice (tedy kdyz vezmu v uvahu cca polovinu te castky dosazene za 2 kusy) ...

já se přikláním spíš k tomu, co už sme tady několikrát psali, že některé bankovky v UNC se špatně shánějí a tato je také jedna z nich. Protože v horších stavech jsou celkem k vidění a dostání. Cena za obě je samozřejmě přemrštěná, ale berme to jako cenu záliby, když je to postupka!😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.