Máš pravdu, je tam naťuknutá, takže stav UNC 100%ně NE!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Chlapy, to už by ste s tým UNC asi preháňali až moc. Kľudne to mohlo vzniknúť prei perforácii atď. To by som si nemohol bynkovku ani chytiť do ruky.
Ale to je jedno, večná téma...
Mischel, kamarát Drábek ti dnes odstúpil z funkcie! Kam si len teraz budeš chodiť ohrievať polievočku.... 😁 😁 😁

Zrovna zítra jdu na ČSSZ kvůli tomu, že mě v pondělí(8.10.) chtějí vyřadit z evidence ÚP. Tak aby za mě stát platil sociálku a zdravotní, když se starám o manželku. Konečně je s Drábkem amen, volby jim to ukáží, že se mají čeho bát!😉

Že to píšeš zrovna ty, pro kterého je stav 0 nevhodný!😉 Chytit do ruky můžeš, ale jen když máš umyté ruce a bílé rukavice!😁

nene, to je názorná ukázka kvantitativního uvolňování v USA...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

No, přál bych vám někdy vidět aukci v Německu, ohodnocení je přísné, bezchybné ... u nás je často tolerance UNC hodně široká (bankovky s ohlými rohy, natržené, lehce přehnuté) 😋
A když už je přeložená do kříže a špinavá, tak se u toho napíše: lehké nedostatky, ale jinak UNC !! 😁

Tak to se snaží většina z nás, mít co nejlepší stavy bankovek!😉 Každý nemáme tiskárnu, abychom si vytiskli UNC sami!😁
Jak píše jirka, u nás je tolerance na stavy bankovek dost mírná, ale stále dokola píšu, všechno se točí kolem peněz, vydělat na tom co nejvíce! Většinou se najde hejl, který to koupí a bude si myslet, jak dobře pořídil!
Nedávno jsem kupoval bankovku z Německa ve stavu AU a doma studoval, proč není UNC a nic nenašel, tomu říkám hodnocení!😲

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.