Já to bohužel zaregistroval - bylo to na přelomu června a července - poplatky za červen jsem uhradil (kvůli dovolené) v předstihu (někdy asi 25.6. ještě na začátku července jsem tam měl pořád mínusovou položku bez přípisu, tak jsem psal na Aukro, že jsem to zaplatil a co se děje. Omluvili se mi, že maj problém s přípisem plateb - respektive, že peníze jim došly, ale nespárovalo se to (zatím) s aukro-účtem, ale že jako to bude OK a že berou moje upozornění na vědomí. Tak jsem odjel na dovolenou .... a za tři dny jsem měl zablokovaný účet (zrušení vystavených aukcí), za další dva dny mi přišel mail, že se omlouvaj, že už je to připsané a že mi zrušené aukce znovu vystaví bez poplatku ... prostě jsou to hovada.

proč? tohle se prostě může stát... pokud bylo řešení jak píšete, tak bych to bral... taky tam sedí jen lidi

to mischel 13 : psal jsem ti email ,
A jinak neco podobneho do placu ,
Ja si chtel zmenit cislo uctu v pay U a aukro me posila si ofotit obcanku z oboustran a potom jim to mam odeslat ofoceny , prej jde o ochranu osobnich dat , ach jo 🙄 , takze kdyz u me v aukci nekdo neco koupi a bude platit pres pay u tak bude problem (v aukci mam upozorneni!)
viz email od aukra
pro změnu v nastavení výběrů plateb přes PayU z bezpečnostních důvodů požadujeme doložení občanského průkazu.
S odkazem na znění §2 odst. 6 zákona č.328/1999 Sb., o občanských průkazech a §5 zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Vás žádáme o zaslání oboustranné kopie Vašeho občanského průkazu podmíněné Vaším výslovným souhlasem.
Doklad můžete nahrát přímo do zabezpečeného prostředí Aukra prostřednictvím odkazu, který naleznete v závěru e-mailu.
V případě, že adresa zadaná v Nastavení Vašeho účtu se neshoduje s adresou uvedenou na kopii dokladu, připojte prosím další relevantní doklad, na kterém bude zároveň viditelné Vaše jméno a adresa z registrace. Jedná se například o kopii faktury za mobilní služby, energie apod.
Naše společnost klade velký důraz na ochranu soukromí zákazníků. Informace o ochraně osobních údajů na Aukru jsou dostupné pro všechny Uživatele v Obchodních podmínkách a jejich zvláštní příloze věnované výlučně zpracování osobních údajů.
Na základě žádosti máte právo být kdykoliv bez zbytečného odkladu informován o Vašich osobních údajích, které zpracováváme.
Kopii občanského průkazu prosím nahrajte pomocí___
Děkujeme za pochopení a věříme, že se nám podaří tuto záležitost co nejdříve vyřešit.
S přátelským pozdravem,
Aukro tým

Tak sem jim taky napsal email a dostal jsem tuhle odpoved:
>Dobrý den,
>nabídku jsme přemístili.
>S pozdravem a přáním pěkného dne
>--
>Kateřina Kolářová
>Aukro tým
>http://www.aukro.cz
😎
www.Papirovaplatidla.cz
Katalog bankovek Československa od r.1918 až do dnes.

proč? třeba proto, že jsem tam už měl příhozy - ty byly (zablokováním účtu) zrušeny a všem přihazujícím přišla hláška, že můj účet byl zablokován. Původní aukce končila tak, jak jsem si přál (pracovní den večer), obnovena byla tak, že doběhla někdy v pracovní den dopoledne.
a to, že jsem na uvedené upozorňoval u mého účtu osobně (že jsem zaplatil) a obsluha mi potvrdila, že děkuje za upozornění a že je to OK a následně mi účet zablokují ... jako sorry, to už je i na mě moc, navíc když se za ty služby platí :/
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.