to jako vážně?? To by asi nebyla pro aukro nejlepší reklama, že toto přehlížejí. Přece se jedná o jasné porušení pravidel. Nebo je jim to vážně jedno a vyšší cenu (tedy i vyšší provizi) vlastně vítají, i když jí nebylo dosaženo poctivě? No to jsou věci ...

Bohužel ano, psala mi to nějaká žena z Aukro-týmu, úplně mi to v tu chvíli vyrazilo dech (je to už asi půl roku zpět). Teď už je mi úplně jasný, že jim jde jen o tučné provize...

Když by došlo na soud, tak by jim mohli napařit spolupodílnictví na podvodném jednání a to by bylo pro ně dost nemilé, číst v bulváru, že podporují podvodníky, ikdyž je na to odborníci upozorňovali!
Mě přišel tento mail:Omluva za chybné zablokování Vašeho Aukro účtu, nedostal ho také někdo?😲
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Taky mi tento mail před 2 týdny přišel, ale že jsem měl bloklej účet jsem vůbec nepostřehnul (psali, že se prý nemohli spojit s mým bank. účtem...)😞

mne kvoli neuhrade 3,-eur za vystavenie aukcie prisiel domov list, ze poslu na mna sudneho exekutora...samozrejme som to uhradil a trvalo im cca dva mesiace, kym mi ucet na predaj odblokovali...
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.