to Brett : vsiml jsem si ze v tom konvolutu byla serie B57 , tak se chci zeptat , ty jsi byl majitel teto bankovky ?? ptam se proto ze ja mam take serii B57.,zajimalo by me jake mela cislo??

mozna kdyby to poradne popsal, tak to prodal lepe ... z toho obrazku bych ty serie pomalu ani nerozlustil 😋

Zdárek, před spánkem jsem juknul na aukro a co nevidím.
http://aukro.cz/slovensko-5-ks-neperforovana-x007-1945-unc-rrrr-i2435638498.html
Kde je max. slušná cena LP za tuto krásnou UNC pětikačku? Podle mně to neni UNC, ale 0. No i tak je krásná. 😎

Nejsi ze slepeckého ústavu?😲 Ve stavu 0?😁 Když píší UNC, tak to bude ve skutečnosti stav 1!😉 Olámané rožky atd.!🙄
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Reakce normálního sběratele na pohled na tuto 5Ks (aspoň je to můj odhad): Krásný kousek! Škoda těch vad, ale i tak bych ho bral! Není to sice UNC, ale vidí se málo - no, možná se nechám unést.
Reakce člověka, který se v bankovkách nevyzná, ale kupuje je jako prostředek uložení peněz: Je to UNC nebo to není UNC? Aha, píšou, že je to UNC, tak to beru! Honem, ať mi to nikdo nevyfoukne!
Takže z pohledu obchodníka stačí už jenom pro jistotu dopsat tvrzení o drobných výrobních vadách papíru (aby bylo možné odpálkovat případné šťouraly) a čekat, že kromě sběratelů budou přihazovat i neználci. Úspěch zajištěn!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.