To už jsem asi před dvěma měsíci od aukra také dostal a když jsem to u pár položek nesmazal, tak parchanti smazali nabídky ač v nich již bylo i někde přihozeno. Tak jsem přešel na jiný způsob protiakce... a navíc pokud náhodou někdo PayU použije ač kupující žádám o platbu na účet, pak jim posílám zásilku jako poslední a schválně opožděně(ať se to placení s PayU odnaučí).
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Brett, to je vcelku standard, se kterým je nutné počítat. Dívej se na to očima příjemce mailu: kolik mailů s různými prosbami a poptávkami (kromě závazných objednávek) mu odhadem přišlo, resp. chodí?

teraz mi zrusili 2 aukcie so zvyraznenim (- 2x50 kc), odstranil som ostatne
aukcie, koncim s aukrom...

Pak jim ale musis dat vedet proc zasilku dostali s takovou prodlevou🙂 ...

Ja do aukcii dávam, že pri platbe cez PayU zasielam do 10 dní.... Nech čakajú, aj keď hneď zaplatili.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Ebay také něco takového zavádí, mělo to být od půlky roku, ale psali, že to spustí až od začátku roku 2013.
U aukra potřebují většinu prodejců do toho zahnat, aby to mohli potom zpoplatnit a měli další % z obratu!
Nikdo nebude pracovat s penězi zadarmo, alespoň na začátku marketink.rozjezdu určitě, aby do toho "dobrovolně" nalezlo co nejvíce "blbců" a měli pro FÚ přehledné převody fin.operací, jak prosté!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

O tejto téme sa tu popísalo veľa, aj v osobných diskusiach medzi nami zberateľmi sme na túto tému debatili viackrát.Že to nieje úplne košér.
Celý ten predaj.
Majkl to vystihol správne. Nepredalo sa opäť to, čo zostalo z minulých aktualizácií. Nevydané 1951 už majú svoj strop, za ktorý to nikto nechce, lebo to ďalej nevie predať. Keby náhodou... 5000 Ks 1944, 1000 Ks 1934/39 atď.
Určite veľa vecí už bolo predaných skôr, iba skeny zostali na namlsanie "kupujúcich".
Tak isto veľa vecí bolo pod cenu, a to obchodník jeho kvalít určite vie.
Neviem, čo tým presne sledoval.
Napr. BZ 20 1926 a 50 1929 by kľudne išli za dvojnásobok.
A to, že všetky BZ zobral jeden človek... - ako, keď tam 2 ešte zostali?
1000 Kč 1919 a 20 Ks 1939.
O pár príspevkov vyššie som uvádzal padelek 100 1919. Už ju ponúka vyše roka. Bola na predaj na aukcii Klim, potom v aurei, teraz je zasa.
Tu je pekne vidieť ten kolobeh materiálu.
Pravá 500 1919 bola na obdiv aj u Klima na predajni. Dvakrát by som netvrdil, že to je tá istá.
A k popisu stavov. Na tej 20 1926 I je popis 0/aUNC. Pritom má zvislý prehyb, ohnutý roh a aj chýbajúci pravý spodný roh. To má od stavu 0 ďaleko.
Prepáčte za dlhý príspevok, ale už ma nebaví, ako si niekto robí dobrý deň z ľudí a tý stále mlčia.

Na najbližšej opekačke mi to osvetlíš.
Už som to tu dávno písal, ale opäť sa k tomu vrátim. Nieje to prvý raz, čo sme viacerý takto dopadli.
Mne sa už po dvakrát stalo na veľetrhu zberateľ, raz v Prahe, raz v Bratislave, že som čakal u Numis stánku ako prvý, materiál ešte nebol ani vonku. Prišiel chlapík, vybral 90% bankoviek, 150-200 kusov, zaplatil a išiel spokojný domov. Tým ostatným, čo ta,m prišli z celej republiky a aj SR napr. nezosatlo dokopy nič.
A to všetko pred našimi očami. Čo si máš o tom myslieť.
Je to to isté, ako teraz. Všetci sa zúčastnili a nikto nič.
Určite je jednoduchšie zabaliť to a poslať jednému, ako desiatim, ale tadiaľ cesta nevedie.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.