vy jste nikdy nepouštěl s dětmi draka,to je mi Vás líto,to se vyleze na kopec nebo třeba horskou louku a při příznivých povětrnostních podmínkách se pouští na motouzku taková létací věc,říká se jí drak,a je lepší být arogantní hulvát než najivní hlupák

Doporučujem ešte menej písať a viac študovať odbornú literatúru.😉
Dobrý večer,o vltavínech toho mám nastudovaného docela dost,a proto jsem na začátku debaty upozornil na lokalitu Blatnice u Mátlova Boroví,kterou jsem nikdy neslyšel a chtěl o ní debatovat a něco se dozvědět,bohužel debata nabrala úplně jiný trapný směr...

Nikdy som nespochybnoval Vaše nálezisko ani nemám záujem ,
pokiaľ lokalitu začne niekto prezentovať na internete určite nezabránite nájazdom príležitostných hľadačov vltavínu .
Nakoľko nepravidelne nakupujem aj brúsené vltavíny do šperkov + len v peknom tvare aj valóniky osadené poväčšine v striebre vyjadril som svoj názor na súbeh faktorov pre stanovenie objektívnej ceny , to som nedotiahol do konca , nakoľko je cena pre burzu , veľkoobchod ,maloobchod a cena pre koncového klienta.
Podobné pravidlá platia pri diamantoch, rubínoch , ametystoch , atď. .... atď.
Nepísané pravidlo ktoré vysoko ovplyvňuje cenu je či je to autorizovaný predajca , alebo sa jedná o náhodný obchod, Váš prípad zrejme bude posledne menované.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Asi si nerozumíme,já tady nic neprodávám.Vltavín 162g tady nabízí úplně jiná osoba,já jsem jen chtěl upozornit nato,že lokalitu,na které byl vltavín údajně nalezen jsem nikdy neslyšel a nenašel ani v literatuře.

Já za sebe mohu napsat, že jsem vltavín nad 160 gramů již jednou zakoupil. Jednalo se o doložený starý nález, kámen byl bez sebemenšího poškození a krásného tvaru. Cenově se pohyboval kámen dosti níže (proto jsem uvedl nástřel ceny jaký jsem uvedl). Jde o to jestli se opravdu jedná o vltavín (z fotek si netroufám posuzovat s jistotou). Záleží, jak jste již uvedli, také (a to dosti) na tvaru a celkovém vzezření - to mě zkrátka příliš neoslovilo. Na druhou stranu - každé zboží má svého kupce. Prosím Vás však o uklidnění diskuze - vždyť tu jen debatujeme a mělo by se jednat o mírumilovnou debatu. Mějte hezký večer.

Hezky jste to napsal,jen mi prosím zdělte,setkal jste se někdy s uvedenou lokalitou já jsem o ní nikdy neslyšel ani v literatuře není popsaná.děkuji
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.