Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith

Díky pavlinka.Posledných pár dní si v "ráži",aktívna,vysvetľuješ,radíš.Asi máš prázdniny...😋
Ono to tak nejako bude.So školou to súvisí.Vysvedčenie to ale nie je.Je to obrázok,kolorovaná kresba tušom,alebo niečo také.Takže možno "semestrálna-polročná" práca mladého výtvarníka zo ZŠ.Myslím to vážne.Chcel som tam nájsť rok,ale ten tam teda asi nie je.Je tam len júl...A tým istým razítkom možno štempľovali aj vysvedčenia.Obdobie sa asi dá odhadnúť asi len podľa leva.Vyzerá to na prvý model.😃
starky3:ja tvoju zvedavosť chápem.Nakoniec ti ale niekto napíše,že je to taký istý nezmysel ako tie moje pamätné listy,na ktoré som sa pýtal v známkach SŠ.Ja som nemal ani šajnu o tom,čo to je a jedna z odpovedí bola,že to nie je hodné ani komentára.🙄 Tebe to Evropa už nenapíše,trucuje...
Mne sa tam páči to dvojfarebné razítko.To do čoho omočili?😁
Podpis Hlinku bude pravý asi ako tento.Myslím si.
-s-
Obrázky:

čaká.....Ja ti rozumiem starky.😉 Aj to čakanie je pekné.Ale na tom sa nedá "trhnúť".😁 Už som X-krát čakal...Zväčša prišlo sklamanie.Ale to neva!!! Někdy příště.
Pavlínka necestuje do zahraničia.Skoro domov.Myslím,že som niekde čítal o jej dedovi a jeho poslednom lete nad Kľakom....Alebo nie?
Toto mal písať Hlinka.Je to originál,ale nie je to podpis.A možno to písal nejaký jeho "sekretár".Ja sa prikláňam k tomu,že je to A.H vr.😉
-s-
Obrázky:

Vlakno sa vola chlubirna,tak aj vyber musi splnat aspon ake ,take kriteria.Samozrejme treba pridat aj čo najlepši popis-napr.čierna dvojkruhova datumova pečiatka Glasggow ,použivana od-do s bodovym ohodnotenim 000 atd.Lebo inak to nema žiadnu vypovedaciu hodnotu.
mamabc1234@gmail.com

Taky se pochlubim se Znoimem
Obrázky:
Můj web https://arze.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.