Moderátoři: Akir, smith, ikanek, regula_jan, Pavel_III

Prajem dobrý večer.
Chcel by som vás veľmi pekne poprosiť či by ste mi nevedeli poradiť a poučiť o hodnote predložených známok. Dnes som kúpil na Flohmarkte (Blší trh, blšák) Album na poštové známky za 3€ (60 stranovi asi z roku 1995+ bez výrobcu na rube či zadnej strane) prezrel som si len prvých asi 10 stránok či sú vlastne ešte po hromade, či to stojí za tie 3€😃...A ďalej som nepozeral, keďže som mal naponáhlo a album som kupoval kamarátovi čo zbiera "tetovačky, obtisky" už od roku 1970😃...Ale doma som si ho prelistoval a za stredom som narazil na pár...asi zabudnutých známok...tak neviem či to ma hodnotu alebo nie...či si to mám odložiť len tak na pamiatku alebo čo s tým...každopádne ďakujem za akúkoľvek pomoc...osobne zbieram staré Rakúsko-Uhorské knihy atp. v známkach sa nevyznám...keby niekto potreboval pomôcť oceniť staré knihy sem s nimi🙂 Prepáčte mi gramatiku, 30 rokov žijem v zahraničí Slovenčinu si pamätám zo škôlky🙂 K známkam...odfotil som iba pár asi zo 100 známok...nechcem to tu spamovať...niektoré, majú aj pekné kolky,razítka (stempel) ak som to tu zbežne prebehol, niektorý ľudia zbierajú aj to..ak by mal niekto záujem kľudne pridám aj to alebo pošlem na mail) S pozdravom a vďakou Róbert - Wien.
Obrázky:

Ahoj Robert.Netvrdim že je to majetok ale už ta prva znamka Mi.Nr.6a ti zaplati album.To Holadsko nerobim ale asi nič moc.Tie Belgicke si pozri podla toho linku.Brazili sa nevenujem.
http://www.catawiki.de/catalog/briefmarken/lander-gebiete/belgien-bel/287041-konig-leopold-i-epauletten?area=831c8da31bc02e429f915e78f6f9845ec6dee3e6
mamabc1234@gmail.com

Dakujem za pomoc a ochotu pomoct. Skutocne si to vazim. Dnes je uz malo ludi (ano aj na forach) ktory pomozu zdarma a pritom sa spravaju priatelsky. Sam mam len zle skunesti zo zahranicnych forum..preto som sa obratil na cz/svk komunitu..napr. Pred troma mesiacmi som drazil cervenu knihu v dorotheum a bola predana za 2,500€ pricom na forach kde sa kniham hlavne rakusko-uhorsko venuju ma kritizovali, ze to ma cenu toho plesniveho syra co som si dal na obed. Momentalne drazim s dlhorocnym partnerom a odbornikom na listiny a staru grafiku...Libe Hartmann Schede z roku 1493...vyvolavacia cena je 85,800€ aukcia je 30.6....a spominam to vlastne kvoli tomu lebo som sa len tak zo srandy obratil na nemecke forumzaj na americke a tam mi povedali, ze takych maju vela, ze to je dobre na podpal do krbu atp. Najlepsie na tom je, ze som to kupil za 13€ na flohmarkt vo Schwechate...v cene boli este dve poveda (ktore som si nehal do svojej zbierky) samozrejme certifakt mi vydalo Dorotheum ako vzdy za cenu 10% z konecnej sumi na drazbe...chcel som tym len povedat, ze zahranicne forum som uz zavrhol..preto davam sancu cz/sk komunite...a ak som tu zbezne pobehal...naozaj sa vyznate vo vela veciach. Ci znamky, mince...smekam...a osobne viem, tiez aj to, ze z fotky alebo scan sa nieco tazko hodnoti...najlepsie je to mat v rukach vo vasom pripade pod lupou na pinzete (usmev). K znamkam som sa rozhodol, ze si ich neham. Syn, nezdiela moje nadsenie do knih..mozno ho chyti filatelia casom🙂...ale syn je asi legionar...zatial ho zaujimaju len leginy. A este raz vasu pomoc si naozaj vazim, keby sa vam do ruk dostali stare knihy alebo grafiku rozumej ako (mapy, kartografia) urcite rad pomozem prip. Odkazem na kolegu. A som korektny clovek, ako zberatela ma nezaujima klamat resp. Okradat inych zberatelov ci beznych ludi. Mna ziskalo caro toho, ze si to sam niekde najdem napr na flohmarkt (blsi trh). V tedy to potesi viacej ako keby to iste kupim niekde na internete alebo v aukcii. Samozrejme asi so znamkami to je zlozitejsie. Ak sa mi v buducnosti dostane do ruk nieco zaujimave pre filatelistov. Urcite sa na vas obratim znovu ste fajn komunita a prajem vela uspechov a pevne ruky🙂 s pozdravom Robert Wien

Dakujem. Momentalne vystavene v Dorotheum 1110 Wien...Dnes sa chystam sem https://www.wien.gv.at/freizeit/einkaufen/maerkte/flohmarkt/index.html je to blsi trh ktory sa kona kazdu sobotu po cely rok az na par vynimiek..najlepsie je, ze sa tam striedaju ludia z celej EU...minule som cital napr. Ze dochodca kupil mince na kilogram myslim, ze 1kg/5€ a nasiel tam nieco od franza jozefa a predal tie mince za 7,000€+ a co som videl je tam viac ako 15 stankov ciste na znamky, album, korespondeciu ci pohladnice...vela zmiesanych stankov kde su hrnce atp..a pri tom albumy plne znamok ci krabica plna celistvosti sa vala kade tade..avsak do toho sa nevyznam tak to neriesim...mozem, vam spravit par fotiek len tak🙂 urcite by si tam aj filatelista prisiel na svoje....prajem pekny den...a dufam, ze sa mi podari nieco objavit (knihy). S pozdravom Robert - Wien PS: prispevok nesluzi ako reklama ale informacia pre ludi co su vo Wien v sobotu a nemaju co robit od 6:30 rano do 18:00 celkom v pohode zabava po cely rok🙂

Ak som slubil, tak pridavam par fotiek..nahodneho albumu...ale predavali to tam na kila😃...a vsade...myslim, ze by ste si prisli na svoje...dokonca som mal v rukach album na znamky s hakovim krizom a vo vnutri bolo len ceskoslovensko neopeciatkovane aj cele..myslim, ze to volate Arsik? Nemal som so sebou moj mobil (chcel som to odfotit, len manzelka mala firemny hovor asi dvojhodinovi) tak bola mimo nakoniec sme sa stretli az doma (Smiech)....ceny boli od 3-4€ za album aj so znamkami co su vnutri az po 35€..ten z hakovim krizom stal 25€ urcite by sa dalo zjednavat ale pre mna zbytocne ked sa do toho nerozumiem🙂 S pozdravom Robert - Wien
PS : Album na fotkach stal 4€ aj so vsetkym vo vnutri..druhy červeny album stal 3€ vsetky stranky boli plne znamok s peciatkou aj bez nej...za fotky sa ospravedlnujem fotila ich zena (smiech)...prajem pekny vecer
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.