No nezbývá než blahopřát a trochu tiše závidět... 😉
Také něco málo čekám, ale proti tomuto jen slaboučký odvar...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Ty bez sériového čísla se občas ukazují, a to všechny nominály. Ale poslední dobou šlo všechno velmi nahoru (hlavně očekávání prodejců z Jugo) - já jsem kdysi kupoval 5 a 10 dinara v UNC dohromady za 40 dolarů a to jsem si říkal, jestli nepřeplácím:-) dneska se nedají za tuto cenu sehnat.
Já třeba vím o 5000 se sériovým číslem, která je k mání ihned za 2000 euro:-) a není to ta moje. Nedávno byla na ebayi za 2000 dolarů vyvolávačka a neprodala se... Všechno je o ceně, kterou chce člověk zaplatit, takže vyšší nominály (kromě levnější 500) se pohybují někde mezi 1000 a 2000 euro. Což je docela dost, když se pořádně neví, jestli někde neleží balíky těchto nevydaných bankovek...

Tak Prasohrochovi konkurovat nemohu, ale dvě drobnosti z dnešní pošty:
Tříbarevně tištěný dobový padělek 100 dinaru 1929 zachycený z oběhu bankou dne 28.II.1932 (tento typ padělku nepatří mezi ty běžné) 😉
Druhá bankovka je sice jen oběhová a nebyla ani moc levná, ale teprve druhá co jsem za roky sbírání uviděl(a poprvé vůbec na prodej), tak jsem přivřel oči a koupil... 😐
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

zaznamenané to nemám, ale šla velmi zřídka v posledních letech. Horší stavy (3-4) kolem 500-700 dolarů, lepší stavy až 3000 dolarů (bez záruky:-)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.