a este sa spytam co poviete na tento kusok dakujem za odpoved

no kvalita není špičková, takže cena dle mého minimálně dost na hraně
za stav UNC bych tu cenu asi dal, ale ta z fotek mne vzhledem k vadám vůbec nenadchla...
ve sbírce mám sice tuto variantu trochu horší, ale stála mne zase ne tak dávno jen 10% uvedené ceny
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Tak nejprve jsem chtěl říct, že je to skvělá cena na aUNC, ale pak jsem se podíval na obrázek, viděl přeložení, ušpinění, propíchnutí, ... a v popise "some folds", takže těžko zhodnotit, když není moc dobře vidět, jaký je stav. S největší pravděpodobností bude cena odpovídat stavu bankovky - něco mezi VF a XF.
U této bankovky jde cena velmi nahoru při lepších stavech, ale horší stavy se ukazují celkem běžně. Kdyby to bylo opravdu aUNC (což toto není ani náhodou), tak by se dalo mluvit o ceně kolem EUR 300. Nicméně za VF se dá mluvit o cca EUR 60-90.

Musím říct, že jsi mne touto větou pobavil - pokud narazíš příště na UNC za USD 160, klidně i za USD 200, tak mi dej vědět, všechny je vykoupím😆

No raději bych si koupi v UNC jiné i katalogově mnohem běžnější Jugo kousky, ale nějak mi schází jejich nabídka v UNC stavu. Naopak tato 10d/1920 se oproti nim ale čas od času hodně pěkná ukazuje i když ne za málo peněz.
Ale s hodnocením té z odkazu jsme měli dost podobný názor...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Problém u té 10/1920 je papír... A máš pravdu ukazuje se občas, ale poslední dobou veškeré aukce nekončí pod 400 dolary, pokud je to opravdu bezvadný stav. Jojo, ta v tom odkazu nepatří rozhodně do kategorie top.
Já ti rozumím i s tou větou, jenom mne pobavila. Pro tebe má UNC stav prostě hodnotu do 200 dolarů, protože si ji raději odpustíš a koupíš něco jiného. A nezáleží jaký má katalog nebo kolik dělá v aukcích. Já mám podobné pocity při srbských bankovkách - např. okupační ovce, které jsem před pěti lety nechtěl v UNC za 600 dolarů a nyní chodí v aukcích kolem 800 - 1000 dolarů. I kdybych na ní měl peníze, tak jí prostě za ty prachy nekoupím, protože si raději koupím něco jiného a na ovce se budu dívat na internetu (jelikož jsem z města...).
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.