Moderátoři: numpszi, smith

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#721 13. 1. 2014, 23:45

na stav je nutno koukat vždy a právě proto že i v UNC stojí jen max. několik stokorun, tak tento stav z fotek se dává do levných konvolutů neb jinak je to neprodejné a patlat se s tím po 5Kč je ztráta času...
od některých z nich se dají v UNC koupit i dnes celé 100kusové balíčky

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Profilový obrázek
helichrysum

Uživatel

Zaregistrován:
10. 10. 2010

#722 14. 1. 2014, 17:59
jak jsem psal nekoukej na stav .,ta 5 a 500 v unc stavu se pohybuji ve stovkach korun.

Martine, ony ty bankovky zase až tak drahé nejsou, jen několik stokorun a máš jí doma - ale takové Holandsko před 1. svět. válkou - to bys koukal jaký tam jsou ceny 😁 😁 😁 😁

Profilový obrázek
mike-p74

Uživatel

Zaregistrován:
12. 2. 2011

#723 14. 1. 2014, 18:48

Radime pro me je tech treba 500 korun dost , takze proto jsem se ptal na to jestli je na nich neco zajimaveho,proto jsem nechtel slyset to co bylo napsany ., kdyz si nemohu dovolit treba v unc stavu koupit ji za petistovku , tak si ji necham v takovem stavu jak je na fotce abych ji mel u sebe a az natrefim na levny unc stav tak si ji casem koupim,jde mi o to abych mel aspon zastupce , jestli mi rozumis ..
meli bysme si uvedomit , ze tu jsou i sberatele ktere nemuzou rozhazovat tisice, a potom napsat par stokorun
kdyz zrovna nemam na lepsi stav , tak si necham ve spatnem stavu aspon zastupce, takhle sbiram jáá
jo jo koukal jsem na to holandsko🙂

Profilový obrázek
helichrysum

Uživatel

Zaregistrován:
10. 10. 2010

#724 14. 1. 2014, 18:56
Radime pro me je tech treba 500 korun dost , takze proto jsem se ptal na to jestli je na nich neco zajimaveho,proto jsem nechtel slyset to co bylo napsany ., kdyz si nemohu dovolit treba v unc stavu koupit ji za petistovku , tak si ji necham v takovem stavu jak je na fotce abych ji mel u sebe a az natrefim na levny unc stav tak si ji casem koupim,jde mi o to abych mel aspon zastupce , jestli mi rozumis .. meli bysme si uvedomit , ze tu jsou i sberatele ktere nemuzou rozhazovat tisice, a potom napsat par stokorun kdyz zrovna nemam na lepsi stav , tak si necham ve spatnem stavu aspon zastupce, takhle sbiram jáá jo jo koukal jsem na to holandsko🙂

Ale Martine, já tě vůbec nekritizuju. To co píšeš s tím naprosto souhlasím, i já mám ve své sbírce horší stavy a když narazím na lepší stav, který je cenově přijatelný, tak samozřejmě koupím a bankovku vyměním. Tak to dělá jistě řada sběratelů, nejenom my dva....

Profilový obrázek
mike-p74

Uživatel

Zaregistrován:
12. 2. 2011

#725 14. 1. 2014, 19:05

V pohode ja to nemyslel zle
Obcas mi pripada ze tu vsichni sbiraji pouze unc stav, viz vyse, ja psal wze me nezajima stav bankovky, ale typ te bankovky a hned mi bylo řečeno ze to je srot za par korun a kdyz jsem dam nejakou cennou a ve stavu srot tak mi budou rikat ze to srot a ze na ni neni nic ze je to pouze srot
Kazdy ma jine moznosti!!!!!!!!! A to by si zde melo uvedomit ze pár sberatelu, jestlj nekdo nechce resit i horsi stavy tak at se ani neozyva., priste se radej ptat nic nebudu abych zbytecne neotravoval ty co maji na lepsi !!!!!!
Tohle se to uz taky resilo

Profilový obrázek
jhkr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 2. 2009

#726 14. 1. 2014, 19:11

neboj i já mám ve sbírce stavy 4-5 , někdy i pár desetiletí ...

Profilový obrázek
Misak33

Moderátor

Zaregistrován:
23. 12. 2009

#727 14. 1. 2014, 19:29

:D😃

Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/

Profilový obrázek
helichrysum

Uživatel

Zaregistrován:
10. 10. 2010

#728 14. 1. 2014, 19:33
V pohode ja to nemyslel zle Obcas mi pripada ze tu vsichni sbiraji pouze unc stav, viz vyse, ja psal wze me nezajima stav bankovky, ale typ te bankovky a hned mi bylo řečeno ze to je srot za par korun a kdyz jsem dam nejakou cennou a ve stavu srot tak mi budou rikat ze to srot a ze na ni neni nic ze je to pouze srot Kazdy ma jine moznosti!!!!!!!!! A to by si zde melo uvedomit ze pár sberatelu, jestlj nekdo nechce resit i horsi stavy tak at se ani neozyva., priste se radej ptat nic nebudu abych zbytecne neotravoval ty co maji na lepsi !!!!!! Tohle se to uz taky resilo

musíš odpovědi Dráčka brát s nadhledem a hned se nečertit😈 😈 😁 😁 😁

Profilový obrázek
mike-p74

Uživatel

Zaregistrován:
12. 2. 2011

#729 14. 1. 2014, 19:37
neboj i já mám ve sbírce stavy 4-5 , někdy i pár desetiletí ...

podle toho jak se zde obcas nekteri projevuji, tak se mi zrovna u vas tomu nechce ani verit😲 😉

Profilový obrázek
mike-p74

Uživatel

Zaregistrován:
12. 2. 2011

#730 14. 1. 2014, 19:40
musíš odpovědi Dráčka brát s nadhledem a hned se nečertit😈 😈 😁 😁 😁

je to kolikrat jediny kdo odpovi , takze reakce je jaka je

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.