na stav je nutno koukat vždy a právě proto že i v UNC stojí jen max. několik stokorun, tak tento stav z fotek se dává do levných konvolutů neb jinak je to neprodejné a patlat se s tím po 5Kč je ztráta času...
od některých z nich se dají v UNC koupit i dnes celé 100kusové balíčky
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Martine, ony ty bankovky zase až tak drahé nejsou, jen několik stokorun a máš jí doma - ale takové Holandsko před 1. svět. válkou - to bys koukal jaký tam jsou ceny 😁 😁 😁 😁

Radime pro me je tech treba 500 korun dost , takze proto jsem se ptal na to jestli je na nich neco zajimaveho,proto jsem nechtel slyset to co bylo napsany ., kdyz si nemohu dovolit treba v unc stavu koupit ji za petistovku , tak si ji necham v takovem stavu jak je na fotce abych ji mel u sebe a az natrefim na levny unc stav tak si ji casem koupim,jde mi o to abych mel aspon zastupce , jestli mi rozumis ..
meli bysme si uvedomit , ze tu jsou i sberatele ktere nemuzou rozhazovat tisice, a potom napsat par stokorun
kdyz zrovna nemam na lepsi stav , tak si necham ve spatnem stavu aspon zastupce, takhle sbiram jáá
jo jo koukal jsem na to holandsko🙂

Ale Martine, já tě vůbec nekritizuju. To co píšeš s tím naprosto souhlasím, i já mám ve své sbírce horší stavy a když narazím na lepší stav, který je cenově přijatelný, tak samozřejmě koupím a bankovku vyměním. Tak to dělá jistě řada sběratelů, nejenom my dva....

V pohode ja to nemyslel zle
Obcas mi pripada ze tu vsichni sbiraji pouze unc stav, viz vyse, ja psal wze me nezajima stav bankovky, ale typ te bankovky a hned mi bylo řečeno ze to je srot za par korun a kdyz jsem dam nejakou cennou a ve stavu srot tak mi budou rikat ze to srot a ze na ni neni nic ze je to pouze srot
Kazdy ma jine moznosti!!!!!!!!! A to by si zde melo uvedomit ze pár sberatelu, jestlj nekdo nechce resit i horsi stavy tak at se ani neozyva., priste se radej ptat nic nebudu abych zbytecne neotravoval ty co maji na lepsi !!!!!!
Tohle se to uz taky resilo

:D😃
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/

musíš odpovědi Dráčka brát s nadhledem a hned se nečertit😈 😈 😁 😁 😁

je to kolikrat jediny kdo odpovi , takze reakce je jaka je
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.