prasohroch > fíha, tiše závidím, moc pěkné! jak jsi na to natrefil, mohu-li se ptát? náhoda u nějakého prodejce, nebo nějaká sálovka nebo snad nějakej deal s nějakým jugo sběratelem? :-)
dracek > to je dobové falzum?

Abych pravdu řekl, tak poslední dobou nesleduji ceny této bankovky, ale horší stavy chodí kolem USD 50.
Nedávno prodal Hanes na ebayi pravděpodobně o něco horší stav (těžko soudit bez fotky proti světlu) za USD 76
http://www.ebay.com/itm/SERBIA-P14a-5-Dinara-1917-F-SCARCE-/380734041084?pt=Paper_Money&hash=item58a5846bfc&nma=true&si=aH6sF0v5fnjGrNaTCWl1C4LyfGQ%3D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557

Acme: ano dobové falzum
Nevidí se myslím moc často, tak jsem trochu přitlačil a koupil ho. Kdo ví, kdy bude nějaké další zase někde na prodej...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Tentokrát je kvalita sice značně horší, ale zase je to dle mého názoru pravý přetisk oproti stále častěji nabízeným padělkům různé kvality.
Tak jsem ji jako ukázku přece jen nakonec koupil, pravých se jich tolik v nabídkách neukazuje 🙂
Obrázky:

Dracku , prosim o info k temto bankovkam
5 dinaru r.1965 je jina jak 5 dinaru r.1966
100 dinaru r.1955 a 500 dinaru r.1955
prosim nekoukej na stav , zajimaji me jestli to jsou nejake zajimave varianty atd. anebo cennejsi
vim ze pro tebe tyto jsou normalni bankovky,pac ty jsi troska dale
Obrázky:

běžné věci a šrotové stavy tak kolem 5 korun kus, toto se sbírá jen v UNC a je jich celkem dostatek
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.