Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101

V papíře jako ve známkách to vím (blbý nejsem a něco jsem sbíral) ale dopisnice apod... že by i v nich byly průsvitky to jsem nevěděl (na to jsem katalog neměl ani jsem to nikdy nezjišťoval a nesbíral). Jinak budeš moc hodný, nijak to nespěchá jen jsem se chtěl ujistit , že to není falzum ... Měl jsem doma 1fi PČ1919 (cervena cislice) ... falzum ... hned to likviduju...😃 .............

Ještě bych se zde chtěl zeptat má tu někdo specializovaný katalog Lichnštejnska ?? Snad tím neporuším autorská práva nebo něco takového když případně toho dotyčného poprosím o nějaké ilustrační foto právě k razítkům (Vaduz, Triesen, Nendeln, Balzers a Schann). Jelikož vůbec netuším kolik stran z toho katalogu je věnováno kombinaci těchto razítek s RU materiálem. A asik by bylo zbytečné kupovat katalog jen tak naslepo kvůli pár stránkám. Kdyby tomu tak nebylo klidně mě vyveďte z omylu. Ještě pokud by ste někdo vlastnili nějakou literaturu v PC formě vztahující se k této tématice , rád bych vás také poprosil. Zatím jsem ale nic takového nenašel a Michel odkazuje pouze na tento katalog (Michel-Schweiz-Liechtenstein-Katalog). Děkuji moc ... Snad tím nikoho nepohorším.

To Pivrlec :
Bohužel mám doma jen speciál Michel z roku 1980. K počátkům jejich pošty tam jsou tyto údaje : viz obr.
Na tuto oblast jsem si zatím nic novějšího nepořizoval. Určitě se tu najde někdo, kdo bude mít novější materiály a bude tam i něco víc. Nevím...
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.