Moderátoři: smith

Marcus: Jediné s čím jsi tu pomohl TY, je to, že rozšiřuješ běžně dostupnou + novou literaturu(tedy zcela bezdůvodně) a tím znesnadňuješ vydání jakékoliv další nové zajímavé, protože vydavateli se třeba nezaplatí ani vydání té minulé.
Sám jsem se již nedávno na vydání jedné publikace podílel a vím proto o čem mluvím, kolik hodin stálo jen ji připravit pro tisk(to nikdo nikdy nikomu nezaplatí) a nemluvě o dalších těžkostech kolem toho.
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

napsal/a:
No a jen tak pro zajímavost čím jste pomohli jako moderátoři ??????? Jen moralizovat to je jedine co jsem se tady dočetl!!!
Ináč ako žiješ Marcus.🙄
Pokiaľ sa pamatám,😲 Dracek mal správnu pripomienku ,nech záujemca podporý kúpou knihy rozvoj a obnovu odbornej publikácie.
Pokiaľ nezdieľame Tvoj názor tak sme už moralisti.😉
Nevadí; vítaj naše svedomie😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Milý Kacuro Oblibu nepotřebuji také u koho??? Nabídnu PDF zdarma a vy mne stím pomalu ukamenujete že si raději zajdete do knihkupectví a knihu si koupíte tak to promiň ale radši odejdu sám protože kdybych náhodou potřeboval poradit ze zlatou mincí poslali by jste mne nejspíš někde k NUMISMATIKOVI

Marcus, tak to už přeháníš, když se podíváš zpětně na ostatní témata, tak zjistíš, že se tu poradilo už mnoha desítkám, ne-li stovkám lidí! tak nesuď, když víš prd ... osobně uvítám, když sem takoví jako ty chodit nebudou, rejpaly tu nepotřebujeme .... tím končím korespondenci s tebou, protože je to o ničem a raději se budu věnovat něčemu smysluplnějšímu ...

Knížky v PDF jsou vítané, ale u jinak těžko dotupných článků či publikací kde je to pochopitelné, u těch nových to chce mít trochu úctu k bezpočtu hodin práce nadšenců(autorů) a ne toto nadšení naopak podkopávat... 🙄
Jinak je vidět, že jsi tu krátce, takže si přečti ostatní audítka o mincích a uvidíš, že tady se naopak každému slušnému žadateli o pomoc ochotně radí...😲
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.