Moderátoři: smith

Nehadejte se - byť souhlasím s Denariem a Drackem, tak minimálně vy dva podle prezentovaných a prodávaných mincí sbíráte mince, proti kterým je cena této knihy zlomkem - kdo sbírá antiku a nej kouskem je mince za 5 tis, si sakra rozmyslí, jestli si takovouhle knihu koupí ;-)

Věřím tomu, ale pak bych tomu člověku doporucil sbírat jiné období mincí, případně pokud má jen několik mincí Říma jako ukázky, pak si je stačí někde určit(třeba na sberatel.com či v knihovně) a nemusí kopírovat tuto běžně dostupnou knihu!
P.S. Sbírku antiky již mimo cca 10mincí nevlastním(prodal jsem ji), ale literaturu o římských i jiných mincích kupuji stále ač také nemám peněz na rozhazování 😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

:shock: 🙄 😁 😁 😁
Marcus beriem aj my sme boli mládež.😃
Teda čo sa týka mňa a osobne viac inklinujem ku knihe ako kadejaké PDF.😉
Holt iná doba.🙂
Apropo kacuro; nedá my ťa poopraviť ,už si demagóg ako "maďar".
Premýšlaj prečo............🙄 🙂
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

No a jen tak pro zajímavost čím jste pomohli jako moderátoři ??????? Jen moralizovat to je jedine co jsem se tady dočetl!!! Já pomohl prosba zněla nemáte nahodou knihu ke stažení ? Odpovědˇ ano mam tady je !!! Protože kdyby chtěla slečna knihu jako knihu není hloupa a navštíví numismatiku a nebo knihkupectví nééé? Tohe asi nechtěla!!! Aby jsme to shrnuli knihu si koupíme v knihkupectví nebo prohlídneme v knihovně pokud ji chceme v jinem formátu pdf nebo doc. navštívíme internet děkuji za pochopení ps:chraňme naší zeleň :-)))))))))))))
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.