Moderátoři: smith

Profilový obrázek
Denarius

Uživatel

Zaregistrován:
20. 9. 2008

#21 22. 3. 2009, 12:45

Musím souhlasit s Kacurem. Z antiky se zajímám o mince římské republiky a tak jsem si pořídil publikaci od Rainera Alberta a myslím že vyhozené peníze to určitě nebyly. Jinak Marcusi nevím jak jsi přišel na cenu 2770 Kč, Ursula Kampmann stojí např. u Aurei 1200Kč.

Profilový obrázek
Marcus

Uživatel

Zaregistrován:
22. 3. 2009

#22 22. 3. 2009, 12:54

Denariusi ja jen poukazoval až kde se múže vyšplhat cena za knihu ktřeba David R. Sear - Greek Imperial Coins and Their Values i na AURE stoji právě těch zminovaných 2700kč za tu ušetřenou cenu mám minci odpovídajici ceně.

Profilový obrázek
vassilij

Uživatel

Zaregistrován:
12. 8. 2006

#23 22. 3. 2009, 15:19

Nehadejte se - byť souhlasím s Denariem a Drackem, tak minimálně vy dva podle prezentovaných a prodávaných mincí sbíráte mince, proti kterým je cena této knihy zlomkem - kdo sbírá antiku a nej kouskem je mince za 5 tis, si sakra rozmyslí, jestli si takovouhle knihu koupí ;-)

Profilový obrázek
vassilij

Uživatel

Zaregistrován:
12. 8. 2006

#24 22. 3. 2009, 15:20

Ale když už sem píšu - nemáte někdo v el. podobě Donebauera a katalog Horského sbírky ? - nebo alespoň kopii či reprint na prodej ...

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#25 22. 3. 2009, 15:27
Nehadejte se - byť souhlasím s Denariem a Drackem, tak minimálně vy dva podle prezentovaných a prodávaných mincí sbíráte mince, proti kterým je cena této knihy zlomkem - kdo sbírá antiku a nej kouskem je mince za 5 tis, si sakra rozmyslí, jestli si takovouhle knihu koupí ;-)

Věřím tomu, ale pak bych tomu člověku doporucil sbírat jiné období mincí, případně pokud má jen několik mincí Říma jako ukázky, pak si je stačí někde určit(třeba na sberatel.com či v knihovně) a nemusí kopírovat tuto běžně dostupnou knihu!
P.S. Sbírku antiky již mimo cca 10mincí nevlastním(prodal jsem ji), ale literaturu o římských i jiných mincích kupuji stále ač také nemám peněz na rozhazování 😃

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Profilový obrázek
Marcus

Uživatel

Zaregistrován:
22. 3. 2009

#26 22. 3. 2009, 15:40

Hele kluci ušatí já vám nezakazuji si kupovat knížky kde jste na to přišli jen si je kupujte ja si je najdu na netu a zadarmo si je stáhnu ono nenascenuješ ty udělá to jinej na internetu

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#27 22. 3. 2009, 16:13
Hele kluci ušatí já vám nezakazuji si kupovat knížky kde jste na to přišli jen si je kupujte ja si je najdu na netu a zadarmo si je stáhnu ono nenascenuješ ty udělá to jinej na internetu

:shock: 🙄 😁 😁 😁
Marcus beriem aj my sme boli mládež.😃

Teda čo sa týka mňa a osobne viac inklinujem ku knihe ako kadejaké PDF.😉
Holt iná doba.🙂

Apropo kacuro; nedá my ťa poopraviť ,už si demagóg ako "maďar".

Premýšlaj prečo............🙄 🙂

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

#28 22. 3. 2009, 17:09

grofik napsal/a:

Apropo kacuro; nedá my ťa poopraviť ,už si demagóg ako "maďar".
Premýšlaj prečo............🙄 🙂

netuším, nikoho nepřesvědčuji, jen vyjadřuji svůj pohled na věc, který však nikomu nevnucuji😉

Profilový obrázek
Marcus

Uživatel

Zaregistrován:
22. 3. 2009

#29 22. 3. 2009, 17:34

No a jen tak pro zajímavost čím jste pomohli jako moderátoři ??????? Jen moralizovat to je jedine co jsem se tady dočetl!!! Já pomohl prosba zněla nemáte nahodou knihu ke stažení ? Odpovědˇ ano mam tady je !!! Protože kdyby chtěla slečna knihu jako knihu není hloupa a navštíví numismatiku a nebo knihkupectví nééé? Tohe asi nechtěla!!! Aby jsme to shrnuli knihu si koupíme v knihkupectví nebo prohlídneme v knihovně pokud ji chceme v jinem formátu pdf nebo doc. navštívíme internet děkuji za pochopení ps:chraňme naší zeleň :-)))))))))))))

Profilový obrázek
kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

#30 22. 3. 2009, 17:39

Marcus: jsi tu chvíli a už si hraješ na mistra světa a spasitele ... s takovou si tu oblibu nezískáš ...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.