Dobrý den,
včera jsem víceméně náhodou narazil na staré album se známkami. Absolutně se do toho nevyznám, ale jsou tam známky různých zemí jako Československo, Polsko, Maďarsko, Kuba, Rumunsko, NDR a tak dále, na samotném albu je tak též "made in GDR".. Některé známky jsou s razítky, některé bez, některé vypadají jako nové, některé jsou zažloutlé, některé jsou poškozené, některé jsou ve více kusech.. Nějaké jsou nalepené a jiné zase ne. Je tam i nějaká reklamní kartička wrangler.. Co jsem viděl nějaké roky na známkach tak jsou tam zhruba od 1918-30+? Jsou tam i různé tématiky.. A zajímalo by mě, jestli to má nějakou hodnotu, případně či tam je něco zajímavého jen tak od oka a vyplatilo by se s tím vůbec někde zajít a nebo se tím vůbec nezaobírat a hodit to do pece?

Dejte to nějakému děcku, pokud to bude chtít.

Sbiram stare jawy/cz vicemene tohle mi prislo pod ruku uplne nahodou kdy jsem si rekl ze by to mozna mohlo mit nejakou cenu z toho hlediska, ze se hrabu uplne v jinych starych vecech a tak jsem to tu dal ze se uvidi.. Pro me to nema takrka zadnou hodnotu ale pro nekoho by mohlo mit, jak jsem psal nevyznam se v tom, bylo to jenom o tom kouknout si internet, nekde to hodit a uvidi se jestli se s tim oplati neco delat.. Takzvane nekdy je lepsi se zeptat, nez neco vyhodit jenom tak, ale urcite na znamky me neuzije..

na jawe jezdil můj táta do práce, já jsem ji pak sem tam vytáhl z garáže, ale pak už šel jenom jeden valec, tak jsem ji daroval kamarádovi, který rád opravoval vše možné ten ji pak prodal ale za moc ne..
asi před 5 lety mi posílal fotku, za kolik jí dnes někdo nabízel,,,
Jawa je Jawa
Co se v mládí nenaučíš, to můžeš ve stáří najít.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.