Mám ešte poslednú otázku, keďže máte skúsenosti s týmito obalmi. Mne ide hlavne o to, aby tá bankovka nelietala po celom obale. Keď si vezmeme tento obrázok a na ňom bankovku v ľavo - hore. Ak by som daný obal mal v albume a postavil ho zvislo, ostane bankovka na pôvodnom mieste, resp. sa posunie minimálne? Alebo zmení svoje postavenie úplne (myslím, že padne úplne nadol)?
Obrázky:
LITVA / LITHUANIA / LIETUVA

V tom obchodě, na který ses ptal, nakupuju taky. A spokojenost, cena ve srovnání s některými jinými příležitostmi velmi příznivá. K citaci: buď klidný, nic poletovat nebude.

Jedna dobrá rada: doporučuju nezapomenout na prokladové listy. Zejména tam, kde za sebou půjdou listy různých velikostí. Možná není nutné v situaci, kdy album nebude úplně plné. Já jsem totiž do začátků šetřil s alby a narval jsem jedno album až na maximum a výsledkem byly odřené listy. Ne, že by to nějak extrémně vadilo, ale puntičkář ve mně se bouřil. Týká se asi všech typů obalů bez rozdílu.

Dobrá poznámka 😉
www.Papirovaplatidla.cz
Katalog bankovek Československa od r.1918 až do dnes.

v Kosiciach na Masiarskej 5 /Lacny/ viem ze maju importa/grande na predaj

Škoda, preškoda. Dnes sme si s priateľkou urobili výlet zo cca 70km vzdialeného Svidníka do Košíc a keď sme prišli na hore uvedenú adresu, tak som len uvidel na dverách lístoček, že včera a dnes majú z technických príčin zavreté. Čo už, nič sa nedeje, ale ani neviem prečo, no ostal som taký smutný z toho🙂
LITVA / LITHUANIA / LIETUVA
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.